Манчестър Юнайтед и Саутхемптън играят при 0:0 в мач от 27-ия

...
Манчестър Юнайтед и Саутхемптън играят при 0:0 в мач от 27-ия
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Манчестър Юнайтед - Саутхемптън 0:0, червен картон за Каземиро

Манчестър Юнайтед и Саутхемптън играят при 0:0 в мач от 27-ия кръг на Висшата лига. Двубоят се организира на " Олд Трафорд ". В 33-ата минута Каземиро беше изпъден. 

Първата по-любопитна обстановка беше в 5-ата минута. Тогава Уан-Бисака проби отляво и центрира остро в наказателното поле. Получи се рикошет в крайници на Беднарек, само че Базуну се оправи и улови. В 17-ата минута " алените дяволи " пропуснаха отличен късмет за гол. Рашфорд подаде към Фернандеш, който го изведе самичък отляво в наказателното поле. Нападателят потърси далечния ъгъл, само че вратарят на " светците " се оправи.

В 25-ата минута при една от дребното си по-опасни офанзиви от началото на мача гостите можеше да стигнат до попадение. Алкарас получи отдясно и центрира във вратарското поле, където Уолкът изпревари Мартинес и насочи удар с глава, който Де Хеа съумя да отрази. Три минути по-късно Сюлеймана се озова на отлична позиция в наказателното поле, само че се забави и бранител блокира удара му. 

В 33-ата минута Юнайтед остана с човек по-малко. Каземиро влезе извънредно жестоко в краката на Алкарас. Първоначално основният рефер Антъни Тейлър  му сподели жълт картон, след което се намеси ВАР и съдията поправя решението си, откакто изгледа обстановката на монитора - червен картон за бразилеца. 

В 39-ата минута Рафаел Варан засече центриране на Фернандеш от директен свободен удар на далечната греда, само че Базуну се оправи и избави. Две минути преди края на първата част Бела-Котчап игра с ръка в наказателното поле, само че основният рефер подмина обстановката и даде сигнал играта да продължи. 

Манчестър Юнайтед - Саутхемптън 0:0

Манчестър Юнайтед : Де Хеа, Уан-Бисака, Варан, Мартинес, Шоу, Каземиро, Фернандеш, Санчо, Антони, Вегхорст, Рашфорд

Саутхемптън: Базуни, Уокър-Питърс, Беднарек, Бела-Котчап, Перо, Уорд-Праус, Лавия, Алкарас, Сюлеймана, Уолкът, Адамс
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР